Connect with us   icon linkedin top   
background image 0
background image 1
background image 2

Privacy

  • PRIVACYVERKLARING


    PRIVACYVERKLARING

    SOFON B.V. WWW.SOFON.COM
    SCIENCE PARK EINDHOVEN INFO@SOFON.COM
    EKKERSRIJT 5214 KVK 17102506
    5692 EG SON EN BREUGEL  

    1. PERSOONSGEGEVENS DIE WIJ VERWERKEN

    A. Privacy?

    1. Sofon neemt uw privacy serieus. Wij verwerken persoonsgegevens over u doordat u gebruik maakt van onze website, van onze diensten en ook omdat u deze gegevens zelf aan ons verstrekt.
    2. Wij doen heel erg ons best om de gegevens die u aan ons hebt verstrekt op een zorgvuldige manier te verwerken. Deze privacyverklaring geeft u een helder overzicht van welke persoonsgegevens wij verwerken, hoe wij met deze persoonsgegevens omgaan en geeft ook zo duidelijk mogelijk aan waarom wij deze verzamelen.
    3. In de zin van de Algemene Verordening Gegevensbescherming is Sofon in deze een zo genaamde: verantwoordelijke.

    2. EEN OVERZICHT VAN DE PERSOONSGEGEVENS DIE WIJ VERWERKEN:

    A. Van u als websitebezoeker

    1. Voor- en achternaam
    2. Telefoonnummer
    3. E-mailadres
    4. Persoonsgegevens die u verstrekt via onze login functie;
    5. Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bij het contact.
    6. Locatiegegevens
    7. Gegevens over uw activiteiten op onze website
    8. IP-adres ix. Internetbrowser en apparaat type

    3. BIJZONDERE EN/OF GEVOELIGE PERSOONSGEGEVENS DIE WIJ VERWERKEN

    A. Minderjarigen

    1. Onze website en dienstverlening heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar, met als uitzondering bij toestemming van ouders of voogd. Sofon kan niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 jaar is, daarom raden wij ouders aan betrokken te zijn bij de onlineactiviteiten van hun kinderen. Zo kunnen we samen voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming.

    B. Neem contact op als wij iets fout hebben gedaan.

    1. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder de hiervoor genoemde toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@sofon.com. Wij zullen dan deze informatie onmiddellijk verwijderen.

    4. WAAROM EN HOELANG WE GEGEVENS NODIG HEBBEN

    A. Sofon verwerkt uw persoonsgegevens, voor de volgende doelen:

    1. U te kunnen e-mailen als dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren;
    2. Om bij te kunnen houden wie zich heeft aangemeld voor de georganiseerde events en mogelijk aanvullende informatie te sturen over het betreffende event;
    3. U onze whitepapers toe te kunnen sturen, wanneer u hierom heeft gevraagd;
    4. U op de hoogte te houden door middel van nieuwsberichten en blogs, wanneer u zich hiervoor heeft aangemeld;
    5. U desgevraagd informatie toe te sturen naar aanleiding van het contactformulier en tot slot;
    6. Uw gedrag op de website te analyseren om daarmee onze website te verbeteren en deze af te stemmen op uw voorkeuren.

    B. Hoelang we gegevens bewaren

    1. Sofon zal uw persoonsgegevens niet langer bewaren dan strikt noodzakelijk is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wenst u informatie over onze bewaartermijnen in uw specifieke geval neem dan contact op via: info@sofon.com.

    5. DELEN MET ANDEREN

    A. Geen verkoop!

    1. Sofon verkoopt uw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.
    2. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Sofon blijft verwerkingsverantwoordelijk.

    6. IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK

    A. Cookies

    1. Sofon maakt gebruik van verschillende soorten cookies, die verder in onze cookieverklaring worden weergegeven en uitgelegd:
      A.1.a Functionele cookies: Dit zijn cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt, zo kunnen bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Ook kunnen wij hiermee onze website en onze dienstverlening via de website optimaliseren.
      A.1.b Analytische cookies van derden: Deze cookies kunnen uw surfgedrag bijhouden. Deze cookies zijn er omdat wij gebruik maken Google Analytics.
      A.1.c Tracking cookies: Deze cookies worden door een externe partij geplaatst. Door het lezen van de cookies herkent de adverteerder u bij een bezoek aan een site waarbij hij eveneens is betrokken. Als u verder surft, kunnen gepersonaliseerde advertenties worden getoond. Deze cookies kunnen ook uw surfgedrag bijhouden waardoor een zeer specifiek profiel door deze partijen kan worden opgebouwd. Dit profiel kan zo gedetailleerd zijn dat er sprake is van een persoonsgegeven.

    B. Wat als u niet van cookies houdt

    1. U kunt cookies uitschakelen door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Als u hierbij hulp wilt dan mag u altijd contact met ons opnemen. Kijk voordat u contact met ons opneemt eerst in de help functie van uw browser.

    7. GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

    A. Uw rechten

    1. U hebt het recht om uw persoonsgegevens in te zien, een correctieverzoek in te dienen of verwijdering van uw gegevens aan te vragen.
    2. Mocht u vragen of opmerkingen over de gegevensverwerking van Sofon hebben, stuur dan een verzoek naar info@sofon.com.
    3. Sofon wil er zeker van zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan. Daarom vragen wij u vriendelijk om, tezamen met uw verzoek tot inzage, correctie of verwijdering, een kopie van uw identiteitsbewijs mee te sturen. Ter bescherming van uw privacy verzoekt Sofon u om in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart te maken.
    4. Sofon zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

    8. BEVEILIGING VAN COMMUNICATIE DOOR SSL-ENCRYPTIE

    A. SSL

    1. Om u als website bezoeker te beschermen gebruikt Sofon veilige coderingstechnologieën. Met SSL (Secure Socket Layer) worden uw persoonlijke gegevens versleuteld (voor derden niet zichtbaar) op onze site gebruikt. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw gegevens alleen voor u en onze server zichtbaar zullen zijn.

    B. Hoe herkent u de beveiliging?

    1. Bij alle onderdelen van onze site waar uw gegevens gebruikt worden, zoals bij het invullen van het contactformulier, gebruiken wij SSL-encryptie. U kunt dit zelf controleren en herkennen. Wanneer u op een versleuteld gedeelte van onze site bent, ziet u een slotsymbool rechtsonder of linksboven in uw browser verschijnen. Daarnaast verandert ook de URL van http:// in https:// wat ook aangeeft dat de pagina beveiligd is.

    9. BEVEILIGING EN VERSIE

    A. Wij nemen het echt serieus

    1. Sofon neemt de bescherming van uw gegevens erg serieus en neemt daarom passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u het idee hebt dat uw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan direct contact met ons op via info@sofon.com.

    B. Versie

    1. De huidige versie is 1.0 d.d. 14/05/18.
  • COOKIEVERKLARING

    COOKIEVERKLARING

    SOFON B.V. WWW.SOFON.COM
    SCIENCE PARK EINDHOVEN INFO@SOFON.COM
    EKKERSRIJT 5214 KVK 17102506
    5692 EG SON EN BREUGEL  

    1. IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK

    A. Cookies


    1. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen door de browser van uw computer, tablet of smartphone.
    2. Sofon gebruikt verschillende soorten cookies op haar website:
      A.i.a Functionele cookies: Dit zijn cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt, zo kunnen bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Ook kunnen wij hiermee onze website en onze dienstverlening via de website optimaliseren.
      A.i.b Analytische cookies: Deze cookies kunnen uw surfgedrag bijhouden. Deze cookies zijn er omdat wij gebruik maken van Analytische dienstverleners zoals Google Analytics.
      A.1.c Tracking cookies: Deze cookies worden door een externe partij geplaatst. Door het lezen van de cookies herkent de adverteerder u bij een bezoek aan een site waarbij hij eveneens is betrokken. Als u verder surft, kunnen gepersonaliseerde advertenties worden getoond. Deze cookies kunnen ook uw surfgedrag bijhouden waardoor een zeer specifiek profiel door deze partijen kan worden opgebouwd. Dit profiel kan zo gedetailleerd zijn dat er sprake is van een persoonsgegeven.

    B. Cookiemelding en wat als u niet van cookies houdt

    1. Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.
    2. U kunt u afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen. Als u hierbij hulp wilt dan mag u ons contacten via info@sofon.com. Kijk voordat u contact met ons opneemt eerst in de help-functie van uw browser.

    2. COOKIE OVERZICHT

    A. Cookienaam, cookie type, cookie doeleinde en de bewaartermijn

    1. De website van Sofon maakt gebruik van verschillende soorten cookies welke zijn weergegeven in onderstaande tabel.
    2. In totaal zijn er op www.sofon.com 44 verschillende cookies aanwezig. De volgende cookies worden bij een bezoek aan de website van Sofon op de harde schijf van de bezoeker geplaatst:

    B. Cookie tabel

    Cookienaam

    Type

    Functie

    Bewaartermijn

    _ga

    _gat

    _gid

    Analytisch

    Google gebruikt de _ga cookie om de website beheerder een beeld te geven over de bezoekersstromen. De _gat cookie wordt gebruikt om het aantal verzoeken aan de analytische dienst te beperken.

    2 jaar

    1 minuut

    25 uur

    _WMOverlayKey

    _joomsef_lang

    Functioneel

    Deze cookies worden geplaatst door sofon.com en zorgen voor optimale werking van de website.

    Nihil

    3 jaar

    _cfduid
    _biz_flagsA
    _biz_nA
    _biz_pendingA
    _biz_uid
    _optimizelyBuckets
    _optimizelyEndUserId
    _optimizelySegments

    Analytisch/ Functioneel en Tracking

    Deze cookies worden geplaatst door cloudflare.com. Ze analyseren de gebruikers en geven elke gebruiker een unieke ID. De optimizely cookies worden gebruikt om A/B-testen te doen onder gebruikers. Zo krijgen bezoekers een verschillende variant te zien op de website. Als blijkt dat een van de varianten beter werkt kan er gekozen worden om die variant algemeen te maken.

    1 jaar
    1 jaar
    1 jaar
    1 jaar
    1 jaar
    10 jaar
    10 jaar
    10 jaar

    _IN_HASH

    _JSESSIONID

    _lipt

    _bscookie

    _li_at

    _sl

    _visit

    _bcookie

    _lang

    _liap

    _lidc

    Analytisch/ Functioneel en Tracking

    Deze cookies worden geplaatst door Linkedin en onderzoeken welke pagina's de gebruiker van de website bezoekt. Daarnaast zorgen de cookies ervoor dat de bezoeker informatie kan delen met anderen via LinkedIn.

    Einde sessie

    15 maanden

    Oneindig

    2 jaar

    1 jaar

    1 jaar

    2 jaar

    2 jaar

    Einde sessie

    1 jaar

    24 uur

    _Ctcntnm_ef5b9b3754e18164

    Functioneel

    Deze cookie wordt geplaatst door wireminds.de.

    3 maanden

    _DSID
    _IDE

    Tracking

    Deze cookies worden geplaatst door doubleclick.net en volgen de bezoeker bij zijn bezoek op de website. Vervolgens krijgt de bezoeker op andere websites personaliseerde advertenties te zien.

    2 weken
    13 maanden

    _utma

    _utmz

    _vuid

    _player

    Functioneel/ Analytisch

    Deze cookies worden geplaatst door vimeo.com en zorgen ervoor dat de video optimaal functioneert.

    2 jaar

    6 maanden

    1 jaar

    2 jaar

    _Apisid
    _Consent
    _Hsid
    _Nid
    _Sapisid
    _Sid
    _Ssid
    _Sidcc
    _1P_JAR

    _DV
    _UULE

    Analytisch / Functioneel en Tracking

    Dit zijn cookies geplaatst door Google voor het gebruik van Google Maps en Google Adwords. Zo worden o.a. voorkeuren per bezoeker opgeslagen, beschermen ze tegen ongeautoriseerde toegang en maken ze inzichtelijk welke door Google Adwords ingezette media effectief is.

    2 jaar
    Oneindig
    2 jaar
    6 maanden

    2 jaar
    2 jaar
    2 jaar
    3 maanden
    1 maand

    10 minuten

    24 uur

    3. GOOGLE ANALYTICS

    A. Google

    1. Via onze website wordt een cookie geplaatst van het ongetwijfeld bij u bekende bedrijf Google. Deze cookies maken deel uit van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om te onderzoeken hoe u als bezoeker onze website gebruikt en hierover maakt Google voor ons inzichtelijke rapportages.
    2. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Sofon heeft hier geen invloed op. Wij hebben Google via de voorwaarden niet toegestaan de verkregen informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

    B. Anonimiseren

    1. Sofon heeft met Google een verwerkersovereenkomst gesloten. De informatie die Google verzamelt, wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd maar uw IP-adres is daarbij niet gemaskeerd zodat uw locatie wel herleidbaar blijft.

    4. WEBSITES VAN DERDEN EN WIJZIGINGEN

    1. Deze privacy- en cookieverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden. Het is voor Sofon niet mogelijk om te garanderen dat deze derden op een betrouwbare en veilige wijze omgaan met uw persoonsgegevens. Wel spant Sofon zich in om een zelfde niveau van beveiliging van uw gegevens te waarborgen
    2. Raadpleeg altijd de privacyverklaring van deze websites alvorens van deze websites gebruik te maken.
    3. Deze cookieverklaring kan worden gewijzigd. Bij wijziging zal u opnieuw worden gevraagd om uw akkoord voor de plaatsing van de gewijzigde cookies. De huidige versie van deze cookieverklaring is 1.0, opgesteld d.d. 14/05/18.

    5. GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

    A. Uw rechten

    1. U hebt het recht om uw persoonsgegevens in te zien, een correctieverzoek in te dienen of verwijdering van uw gegevens aan te vragen.
    2. Mocht u vragen of opmerkingen over de gegevensverwerking van Sofon hebben, stuur dan een verzoek naar info@sofon.com.
    3. Sofon wil er zeker van zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan. Daarom vragen wij u vriendelijk om, tezamen met uw verzoek tot inzage, correctie of verwijdering, een kopie van uw identiteitsbewijs mee te sturen. Ter bescherming van uw privacy verzoekt Sofon u om in deze kopie uw pasfoto, MRZ, paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart te maken.
    4. Sofon zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

    6. KLACHTRECHT

    A. Interne behandeling

    1. Wanneer u klachten heeft over de wijze van verwerking van (persoons)gegevens dan helpt Sofon u graag om deze in onderling overleg uit de wereld te helpen. Richt uw klacht voor behandeling in eerste instantie tot info@sofon.com.

    B. Autoriteit Persoonsgegevens

    1. Op grond van de Wet bescherming persoonsgegevens en de Algemene Verordening Gegevensbescherming heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens over onze verwerkingen van uw persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens. Meer informatie over uw klachtrecht vindt u op de website van Autoriteit via: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/zelf-doen/privacyrechten/klacht-over-gebruik-persoonsgegevens
  • PROCLAIMER

    PROCLAIMER

    SOFON B.V. WWW.SOFON.COM
    SCIENCE PARK EINDHOVEN INFO@SOFON.COM
    EKKERSRIJT 5214 KVK 17102506
    5692 EG SON EN BREUGEL  

    1. PROCLAIMER VOOR

    A. Sofon B.V. (Kamer van Koophandel: 17102506) Verleent u hierbij toegang tot:

    1. www.sofon.com("de Website”) en nodigt u uit om de door ons aangeboden informatie en diensten af te nemen.

    B. Wijzigingen website

    1. Sofon kan op deze website op elk moment de inhoud aanpassen of onderdelen verwijderen. Aan u als bezoeker zullen wij daar niet steeds een specifieke mededeling over doen.

    2. BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

    A. Zorgvuldigheid

    1. Sofon werkt hard om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. Mocht u stuiten op een onjuistheid dan horen wij dat graag via: info@sofon.com.

    B. Voor alle duidelijkheid: Geen garantie

    1. De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid.

    C. Bij hyperlinks

    1. Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden zal Sofon geen aansprakelijkheid aanvaarden.
    2. Uiteraard geldt ook hierbij de zorgvuldigheid onder punt A.

    3. AUTEURSRECHTEN

    A. De rechten zijn van Sofon

    1. Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende de materialen op de Website liggen bij Sofon.
    2. Een werk van Sofon gebruiken kan, maar dan alleen onder de volgende voorwaarde:

    B. Toestemming

    1. Het kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is alleen toegestaan na uitdrukkelijke toestemming van Sofon.
    2. Dit geldt niet voor regelingen van dwingend recht zoals het citaatrecht. Dit is uw recht om onze materialen op een passende wijze, o.a. met bronvermelding, te citeren.

    4. OVERIG

    A. Wijzigingen

    1. Deze proclaimer kan wijzigen, Sofon zal hierover wanneer mogelijk een mededeling doen op de website.

    B. Vragen

    1. Sofon staat altijd open voor al uw vragen. Hebt u een algemene vraag of een vraag over deze proclaimer, neem dan contact op via: info@sofon.com.

    C. Versie

    1. De huidige versie is 1.0 d.d. 14/05/18.